Viasztestek  (House of wax) 2005Egy békésnek induló hétvégi kiruccanás a túlélésért folytatott küzdelemmé változik a hat fös baráti társaság számára a Viasztestekben, amely a magyar származású André De Toth 1953-as klasszikus horrorfilmjének izgalmas újraértelmezése.
Carly, Paige és barátaik úton vannak az év egyik legnagyobb egyetemi focimeccsére, de úgy döntenek, hogy éjszaka sátrat vernek, és másnap folytatják útjukat. Egy titokzatos kamionsoförrel való találkozás mindenkit felkavar, miközben Carly a barátja, Wade és forrófejü testvére, Nick közötti ellentéteket próbálja elsimítani.
A másnap reggeli ébredést követöen kellemetlen meglepetésben van részük, úgy tünik kocsijukat valaki szándékosan elrontotta. Szorult helyzetükben kénytelenek elfogadni a helyiek meghívását Ambrose-ba, amely az egyetlen város a környéken. A városka fö látványossága Trudy Viaszmúzeuma, ahol megdöbbentöen életszerü viaszfigurák vannak kiállítva, de arra is hamar fény derül, hogy a viaszszobrok miért is annyira élethüek.
A titokzatos gyilkossal a sarkukban a fiatalok kénytelenek élethalálharcot folytatni a túlélésért, miközben egyre több sötét titok bukkan a felszínre. Ki kell jutniuk Ambrose-ból, ha nem akarnak örökre viasztestek maradni Trudy Viaszmúzeumában.


                                                                                                      A film bemutatóvideója